Kaldloft

Blåseisolering av kaldloft

Kaldloft er den mest lønnsomme konstruksjonen å få blåseisolert.

Kaldloft er den mest lønnsomme konstruksjonen å få blåseisolert. Alle hulrom fylles, og man får et heldekkende «teppe» over hele loftet, uten skjøter og glipper. Man unngår dårlig tilpasninger rundt takstoler, ventilasjon, og andre installasjoner. Isolering av 40 cm tykkelse på kaldt loft på en standard enebolig er utført på ca. 1 time.

Varmen stiger ofte oppover i et hus. Det er derfor lurt å isolere loftet. Det er med på å holde resten av huset varmere. Et godt isolert hus er med på å gi besparelser i forhold til oppvarming og energi brukt til oppvarming av huset.

Skråhimling

Ingen liker å utføre isoleringsarbeid over hodet. Ved å bruke blåseisolering i skråhimling, kan du montere fiberduk/ plast og lekter før isoleringen. Med tykkelse på 30-40 cm. Er det vanskelig å få til et godt resultat med tradisjonell isolasjon. Med blåseisolering fyller man alle hulrom, kriker og kroker, og man får et meget godt resultat på mye kortere tid.

Produktene fra Knauf Insulation er laget av et lett miljøvennlig materiale. Vi bruker materialer som er laget av opp mot 80% resirkulert glass. Vi har en enkel installasjon som gjør at vi kan få jobben unna raskt. Det kreves ikke store områder til å lagre produktene vi bruker. Vi bruker produkter av høy kvalitet og det er lav innsykning etter utført arbeid.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer