Etasjeskiller

Blåseisolering av etasjeskiller

Blåseisolering av etasjeskiller i nybygg er meget tidsbesparende, og gir et meget godt resultat.

Blåseisolering av etasjeskiller i nybygg er meget tidsbesparende, og gir et meget godt resultat. Alle tekniske installasjoner kan utføres før isolering. Fiberduk / plast og lekter monteres før isolering. Du slipper at andre fag plukker ned isolasjonen for å utføre sitt arbeid. Ingen tilpasning av isolasjon rundt gjennomføringer, randsoner, i-bjelker o.l. da blåseisolering fyller alle hulrom.

Isolering av et standard bjelkelag er utført på 1-2 timer. Vi får tilbakemeldinger på at husene oppleves å ha bedre lyd-komfort med blåseisolasjon i etasjeskiller kontra tradisjonell isolasjon.

Med å isolere mellom etasjene vil du få en bedre lyd-isolering mellom etasjene. Lyd vil ikke kunne gå like enkelt mellom etasjene og dette vil være med å øke komforten av rommet. Det er ikke bare lydisolasjonen som blir bedre med isolering i etasjeskillene, rommet kan i tillegg merkes både varmere og lunere. Det gir en bedre opplevelse av rommet.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer